Copyright MMXVII

COMMUNE HUB - Town Centre, Stoke-on-Trent

The project was a response to the industrial shrinkage of the potteries in Stoke-on-Trent, and the effect that this has had on local communities. Derived from this, my project driver was communication, and my intervention sought to bridge the gap between communities by uniting them in a shared media resource.

 

Set in a central location within Stoke Town, the unit provides a variety of communication facilities, both digital and analogue and ranging from performance and meeting space to benches and space to chat.

 

It features an enclosed meeting and presentation space, around which a sliding canopy comprising of individual wooden slats creates new spaces externally whilst allowing the atmosphere within the internal space to be controlled and altered.